300 g mel
75 g smør
3 spsk. farin ( jeg brugte her rørsukker )
125 g mørk chokolade
1 dl fløde
1 1/4 dl mælk
evt. æg til pensling
Da januar samtidig er spare måned og vi spiser hvad vi har, ja så kom der hele 3 forskellige slags chokolade i, en halv chokolade julemand, 4 mørke chokolade kringler og resten blev 74 % chokolade.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hak mel og smør sammen og tilsæt farin, bagepulver og grofthakket chokolade.
- Saml dejen med fløde og mælk og klap den ud til en tyk plade på et meldrysset bord.
- Del den i 8-12 firkanter eller cirkler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensl evt. med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.
- Lad dem afkøle på en rist
Ingen kommentarer:
Send en kommentar