lørdag den 10. januar 2015

Chokolade scones

Stormvejret i dag bød på indendørs hygge også skulle der selvfølgelig bages lidt chokolade scones. Efter lidt research på nettet, så fandt jeg en opskrift på Hjemmets hjemmeside, som skulle prøves.

300 g mel
75 g smør
3 spsk. farin ( jeg brugte her rørsukker )
125 g mørk chokolade
1 dl fløde
1 1/4 dl mælk
evt. æg til pensling
 
Da januar samtidig er spare måned og vi spiser hvad vi har, ja så kom der hele 3 forskellige slags chokolade i, en halv chokolade julemand, 4 mørke chokolade kringler og resten blev 74 % chokolade.  
 
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hak mel og smør sammen og tilsæt farin, bagepulver og grofthakket chokolade.
  3. Saml dejen med fløde og mælk og klap den ud til en tyk plade på et meldrysset bord.
  4. Del den i 8-12 firkanter eller cirkler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Pensl evt. med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.
  6. Lad dem afkøle på en rist





Ingen kommentarer:

Send en kommentar